Foto album

Ben je niet bij een optreden geweest? Of juist wel en wil jij jezelf terug zien? Misschien ben je wel geknipt! Hier plaatsen we in ieder geval veel foto's online. Hier zullen foto's komen van optredens of andere speciale gelegenheden. Klik op de foto of album-titel om alle foto's te zien.

Klik op de foto voor het gewenste album

cafe de witte brug in woltersum
CD presentatie RikaDVD presentatie volume 2Boei 12Clipopname Anloo
Cd presentatie almeloAlbumpresentatie Ons hart voor muziekFoute FeestLuisterconcert 4 Midwolda
CD Presentatie Zonder Jou10 Jaar Radio ContinuLuisterconcert 2 te Emmer-CompascuumLuisterconcert 1 te Hoogezand
Nieuwjaarsfestival VlagtweddeHart voor MuziekVakantiemarkt VeendamZomerfair Oude Pekela
Afterparty UlrumTruckstar festival 2010Beiler Signaal Radio Continu Roodshow 

Holland FM ArtiestenvaartScheepsjoagerfestival WildervankVIP recordsEmmer Buurtfeest 

koninginnedag 2010CD Presentatie Vergeten DromenTV frieslanCD presentatie LG volume 4 

27-02-10 Hollandse avond, Party Town Assencarnavalclip opnames12 en half jaar duo Lucas & GeaLucas & Gea Sterrenparade Balkbrug 23-1-10

Hollandse Avond Wildervankboltjeskika251171109postwag 


4 juli 2010

Opa Rien uit Wolvega, heeft een nieuwe truck. Hij rijdt niet in een normale truck, maar een echte Lucas & Gea Truck. Onlangs stuurde Opa Rien een aantal fotos van zijn truck onze kant op. Deze hebben we gebundeld met wat kiekjes van Rien zijn truck uit de oude doos. Zoek de verschillen !!!
 

17 oktober 2009

Feestavond ter ere van de heropening van de Prins Berhardhoeve te Zuidlaren. met optredens van: Monique Smit, Lucas & Gea, Burdy, Chris de Roo en live on stage Dennis Franke en de Golfbrekers.
 

9 oktober 2009

Winkelweek Musselkanaal, met ieder jaar een mega feestavond. Dit jaar presenteerden Lucas & Gea hun nieuwe verzamel CD : Lucas & Gea presenteren .... volume 3.
 

22 september 2009

Iedere vierde dinsdag van september vindt in Roden De Rodermarkt plaats. De markt trekt vele duizenden bezoekers uit de wijde omgeving. Op de dagen rondom deze markt wordt een groot aantal evenementen georganiseerd. Lucas & Gea traden op bij Discotheek Pruim.
 

29 augustus 2009

Een geweldige feestavond georganiseerd door de Foestrumer Piraten te Westergeest, die o.a. in het teken stond van de CD presentatie van de zingende schipper Bauke.
 

23 augustus 2009

Lucas & Gea traden op tussen de grote en klassieke zeilschepen op het hoofdpodium van het Maritiem evenement DelfSail, dat voor de 5e keer in successie werd georganiseerd.
 

15 augustus 2009

Jong en Oud genoten van de piratenfestijn in de feesttent te Westerlee alwaar de SAWW voor de 34ste keer de feestweek organiseerde.
 

9 augustus 2009

Ook deze zomer kun je genieten van diverse zomerse muziekfeesten die TV Oranje en Radio NL in het hele land organiseert. Deze keer werd Roden weer aangedaan.
 

8 augustus 2009

De visserijfeesten in Breskens bestaan al sinds 1953 en zijn bekend als een groot en gezellig evenement voor iedereen. Lucas & Gea waren deze keer te gast in de Vismijn.
 

7 augustus 2009

Met ca. 7500 toeschouwers in de bradende zon, op de drafbaan te Groningen sloot RTV Noord de 2009 editie af met het slotfeest van hun succesvolle programma Rondje Noord.
 

3 augustus 2009

De 3e vakantiemarkt te Veendam stond in het teken van het L&G Artiestenfestival. Het weer zat mee, de opkomst hoog en de sfeer super.
 

1 augustus 2009

Het TV Oranje Zomerspektakel was deze keer tijdens het Dicky Woodstockfestival te Steenwijkerwold
 

31 juli 2009

De ondernemersvereniging Oude Pekela hield een zomerfair rond het winkelcentrum de Helling aldaar. Naast de braderie werd gezorgd voor o.a.live muziek. Het muziekprogramma was geheel ten bate van KIKA, waarbij alle artiesten geheel belangeloos optraden !
 

30 juli 2009

De Pulledagen in Hoogeveen worden elke jaar in de zomer gehouden. Het is een (rommel)markt in de Hoofdstraat en de Schutstraat van Hoogeveen, er staan eetkraampjes en diverse artiesten geven een optreden. De CD hal in Ruinen organiseerd het artiesten gedeelte, met op dag 3 o.a. Lucas & Gea
 

30 juli 2009

Het team van Rondje Noord had een gezellige avond op Camping Wedderbergen. De opdracht was om ter plekke een radiouitzending van te maken en een feestje te bouwen. Het team had o.a. Lucas & Gea weten te strikken voor een paar optredens.
 

26 juli 2009

Het mooie weer en de vele artiesten van het evenement C`est la Vie bracht duizenden mensen naar Emmen. Op de truck van Radio Continu kon men weer genieten van de gezellige klanken van o.a. Lucas & Gea
 

25 juli 2009

Lucas en Gea zijn graag geziene gasten op het Truckstar Festival, zo ook dit jaar. Met 2.000 vrachtwagens en 65.000 bezoekers is dit Festival het grootste maar vooral het leukste transportfeest van Europa. De tweeduizend trucks, die tot het laatste moertje zijn gepoetst, vormen het hart van het Truckstar Festival. Daaromheen: Sfeer en Gezelligheid met muziek op het grote podium van het TT Circuit te Assen.
 

20 juli 2009

Rondje Noord 2009 is vanochtend in alle vroegte gestart. samen met Lucas & Gea gingen ze waterskieën in het Grunopark te Harkstede. De foto`s komen van RTV Noord`s Rolf Schreuder. Rolf bedankt en suc6 met dit rondje en tot 7 augustus op de drafbaan te Groningen voor het slotfeest.
 

19 juli 2009

Radio Continu on tour behoeft geen uitleg meer. Deze keer op de Brink te Zuidlaren was het weer CONTINU GEZELLIG.
 

8 juli 2009

Voor veel artiesten ging er 8 juli niets boven Groningen. De Grote Markt aldaar was het decor van Het TROS Muziekfeest. Naar schatting 15000 mensen bezochten dit feest spektakel. Onze trots van het Noorden, Lucas & Gea waren er bij. De uitzending wordt in twee delen uitgezonden en wel op vrijdag 17 juli en vrijdag 31 juli om ca 20.30 uur bij de Tros op Nederland 1.
 

19 juni 2009

Ter promotie van de nieuwe single en het album Lucas & Gea presenteren volume 2 bezocht Lucas de studio van Radio Continu tijdens het programma, Drent draait door met Wim Drent.
 

22 mei 2009

de Rolder Activiteiten Stichting organiseerde een groot meezingfeest op de Brink in Rolde. Lucas en Gea waren erbij.
 

21 mei 2009

Een heus artiestengala in Manege de stijgbeugel te Emmer-Compascuum dat voor de 2e keer in successie werd georganiseerd
 

12 mei 2009

Deze dinsdag wederom een optreden van het duo tijdens de meikermis in Groningen. Agnes en Marjan Koster namen de foto`s waarvoor onze hartelijke dank.
 

7 mei 2009

Net als in 2008 viel ook dit jaar de eer aan Lucas & gea om de Meikermis van Groningen muzikaal te openen. Nadat Locoburgemeester Jannie Visscher het officiele gedeelte voor haar rekening had genomen,barstte het feest op de Grote Markt los.
 

11 april 2009

Paaszaterdagavond organiseerde CV Pacelli voor de tweede keer het Piratenfestijn Klarenbeek in de Nieuwe Zweep. Volle bak, top artiesten maakten er een superavond van. Fotograaf Harry Koning legde voor ons alles op de gevoelige plaat.
 

5 april 2009

Geheel onverwachts en zonder afspraak kwam het populaire zangduo Lucas & Gea naar de Studio van omroep Menterwolde. Het populaire duo vertelde over hun onlangs verschenen Countryalbum waarmee ze een droom werkelijkheid zagen worden. Het interview is terug te beluisteren via de hyves van Lucas & Gea. http://www.lucas-gea.hyves.nl
 

4 april 2009

Hollands Festival St.Nyk (Sint Nicolaasga) is het Hollandse muziekfestival van Zuidwest Friesland.Met een scala aan Nederlandse artiesten Lucas & Gea waren ook dit jaar van de partij met een spetterend Mini-Concert begeleidt door de alom bekende band Papa di Grazzi. Meer Foto`s van deze avond vindt u op fotograafkoning.nl
 

29 maart 2009

Meer dan 40 artiesten stonden op de buhne van de onlangs heropende discotheek Oscar`s aan de Wilhelminalaan te Raamsdonksveervoor de TV opnames van Sterrenpalet, zo ook Lucas & Gea. Sterrenpalet is elke Dinsdag t/m Woensdag te zien op Tv-Limburg en op Zaterdag en Zondag 20.00uur op Sterren.nl van de Tros!
 

15 februari 2009

Volle bak, enthousiast publiek, en top artiesten maakten de cd presentatie Lucas en Gea presenteren... vol. 1 tot een groot succes. Onze dank gaat dan ook uit naar : Alle artiesten, De geweldige band de Moeflons, Kevin Paré voor het fantastische geluid, Peter (Copyline Veendam), Robert (Webmaster en Feest DeeJay) Steven Smit, Harm & Ellie en kids, Harry Koning (fotograaf) en natuurlijk hotel Parkzicht te Veendam, en alle bezoekers.
 

14 februari 2009

Hollands Verdriet’ is al jaren hét Hollandse hits festival van Friesland. Ook dit jaar was het in het Harmoniegebouw te Leeuwarden een knallend feest met heerlijke meezingers, swingende feestnummers en hartverscheurende tranentrekkers.
 

24 januari 2009

Hempflax (vezelhennep verwerkende industrie )te Oude Pekela, had tijdens hun open dag hun buren uitgenodigd om e.e.a muzikaal te omlijsten.
 

31 december 2008

Gezelligheid troef tijdens de Oliebollenparty van Radio Continu. Laatst genoemde hield open huis voor hun luisterend publiek. Diverse artiesten verzorgden een gastoptreden, zo ook Lucas & Gea.
 

22 december 2008

De Simone FM bus stond deze keer in de Martiniplaza te Groningen tijdens de jaarlijks terugkerende kerstmarkt. "Kerstplaza". Lucas & Gea waren erbij.
 

21 december 2008

Vanaf 9 november t/m 21 december vond dit spektakel plaats in de Prins Benhardhoeve te Zuidlaren. Er waren 4 voorrondes, 2 halve finales en een finale. Afgelopen zondag was de finale met niemand minder dan Lucas & Gea in de vakjury. Naast dit jury werk gaven ze tevens nog een groots mini-concert.
 

13 december 2008

Gezelligheid troef in het Bierlokal am Bahnhof te Holten. Lucas & Gea namen hun nieuwe videoclip daar op en verzorgden mede een spetterend optreden.
 

30 november 2008

Bij een nieuw liedje hoort een nieuwe videoclip. Deze werd opgenomen in bar Players te Groningen. Beregezellig was het, getuige de foto`s. Muzikale gasten deze middag waren o.a. Zwaan (van Jan & Zwaan) en Kevin Paré. Wanneer de clip te zien is op de diverse TV zenders is vooralsnog onduidelijk, maar blijf de website in de gaten houden.
 

20 november 2008

Hierbij enkele fotos genomen tijdens de opnames van ons Country Album. Uitgebreid verslag vinden jullie onder het nieuws.
 

10 november 2008

Elke 2e maandag van November wordt er in Coevorden de jaarlijkse Ganzenmarkt gehouden. Naast deze markt ook bijvoorbeeld Miss verkiezingen en een muziekspektakel. Dit jaar georganiseerd door Radio Moonlight. Lucas en Gea waren erbij.
 

8 november 2008

Het Megapiratenfestijn. Lucas & Gea zijn er graag geziene gasten ook tijdens het MPF te Markelo.
 

7 november 2008

Tequiero Mas is de titel van de nieuwe single van Lucas en Gea. Tijdens het Muziekspektakel in de sporthal van Hoogkerk (Gr.) werd deze op 7 November gepresenteert. De opbrengst is in zijn geheel bestemd voor het goede doel. De single zal niet in de winkel of onze webshop te verkrijgen zijn. Zie hiervoor ook het mapje Special Events op onze website.
 

25 oktober 2008

Muziekcentrum Schaaf in Leeuwarden was het decor van de Holland FM Artiestenparade. Luisteraars en medewerkers waren massaal gekomen naar Leeuwarden om de vele artiesten te zien optreden. De sfeer was uitmuntend gezellig.
 

12 oktober 2008

Collega Harm Wolters presenteerde in Cafe de Fakkel zijn nieuwe CD. Lucas & gea waren van de partij om deze presentatie feestenlijk op te luisteren.
 

11 oktober 2008

Voor de 2e keer in successie het Ammerse Piratenfeest te Groot Ammers. Ruim duizend bezoekers vierden dit feest in sporthal de Ooievaar.
 

7 oktober 2008

Lucas & gea waren verrassingsact bij de ouderendag in de sorghvliethal te veendam. Deze dag werd voor de 20ste keer gehouden. Bij het zingen van Rood zijn de Rozen kregen alle ouderen een single van het duo aangeboden.
 

4 oktober 2008

Simone FM was neergestreken met een groot podium bij het winkelcentrum de Hooge Meeren te Hoogezand. Lucas en Gea waren er evenals vorig jaar weer bij.
 

4 oktober 2008

De grote megatent stond deze keer opgesteld in Lutjebroek
 

4 oktober 2008

Preston Palace te Almelo organiseerde een all-inclusive arrangement met eten, drinken en muziek. Lucas & Gea waren slotact op deze avond.
 

3 oktober 2008

De Smelt beleefde een megameezingfeest met een keur aan artiesten waaronder Lucas & Gea.
 

27 september 2008

Het Dorpshuis te Wezep stond op zijn kop met diverse artiesten tijdens een daverend nederlandstalig herfstfestival. Lucas & Gea waren erbij.
 

27 september 2008

Het megapiratenfestijn behoeft geen introductie meer. Duizenden mensen in een megatent, vele artiesten van eigen bodem en veel gezelligheid.
 

26 september 2008

Drent draait door is het populaire radioprogramma van Wim Drent op Radio Continu. Eens per maand, en wel de laatste vrijdag heet het anders nl. Drent draait Live met ieder uur een artiest in de spotlights met spel en zang. Vandaag waren Lucas & Gea te gast.
 

20 september 2008

Swinging de Smelt, onbeperkt eten en drinken. Volop spelactiviteiten en de hele avond live-entertainment. Dit alles en nog veel meer in Sport- en evenementencentrum de Smelt in Assen. Lucas & Gea waren van de partij.
 

13 september 2008

Voor de laatste keer dit jaar organiseerden TV Oranje en Radio NL hun succesvolle zomertour. Lokatie deze keer was het Raadhuisplein te Beilen met een keur aan artiesten. Lucas & Gea waren er op dit slotfeest ook weer bij.
 

12 september 2008

Een mega stemmingsfestijn in de grote feesttent tijdens de 37ste editie van de feestweek in het drentse Elim. Met optredens van diverse artiesten
 

24 augustus 2008

De TV Oranje en Radio NL Zomertour werd deze keer georganiseerd in het Drentse dorp Dalen.
 

17 augustus 2008

Het terras van Hotel- Restaurant Parkzicht te Veendam stond afgelopen zondag middag in het teken van een videoclipopname van een nieuw liedje van Lucas & Gea. Velen waren gekomen om te figureren of om gewoon een glimp op te vangen van het duo. Veel humor, gezellige muziek zorgden voor een zeer geslaagde opname dag. Fotografen Wouter & Jos maakten vele fotos, hierbij een kleine impressie. Jongens bedankt, Toppie.
 

16 augustus 2008

Op 16 augustus 2008 was het weer zover, het jaarlijkse Stroatklinkersfestival in Harkstede. Op het plein bij discotheek Two Brothers stond een grote trailer alwaar diverse artiesten hun kunsten vertoonden.
 

3 augustus 2008

Feest in Rolde, feest met de Radio Continu Roadshow. Lucas & Gea zijn graag geziene gasten tijdens dit soort feesten, dit keer in het centrum van het Drentse Rolde.
 

2 augustus 2008

De betaald voetbalorganisatie Veendam presenteerde de afgelopen dagen hun selectie voor het seizoen 2008 - 2009 met als afsluiting op het museumplein een groots artiestenfestival.
 

2 augustus 2008

De Rietzoom te Kropswolde werd weer eens aangedaan. Een gezellige Hollandse avond waarbij veelvuldig, gedanst en gezongen werd op de muzikale klanken van Lucas & Gea.
 

2 augustus 2008

Norg bruist, of liever gezegd bruisde tijdens de feest-4-daagse in dit Noord Drentse plaatsje. Liefhebbers van diverse soorten muziek, sport en spel kwamen flink aan hun trekken. Met op Zaterdag o.a. Lucas en Gea op het podium.
 

1 augustus 2008

Voor het derde jaar trok een team van RTV Noord onder de noemer Rondje Noord drie weken door de provincie Groningen. Vrijdag 1 Augustus werd deze spectaculair afgesloten met het Rondje Noord Slotfeest. Naar schatting 12.000 mensen bezochten dit festival op de drafbaan te Groningen.
 

30 juli 2008

De Radio Continu on Tour Roadshow was neergestreken achter Partycentrum Rendering te Vlagtwedde met een keur aan artiesten, zo ook Lucas & Gea.
 

28 juli 2008

De RTV Drenthe Trektocht is van start. In vier weken trekt een team van de omroep al wandelend door Drenthe. Bijna elk uur zijn er live-bijdrages op de radio en in de avond is er een verslag te zien op TV. Maandag 28 Juli was de route : Valthe - Odoorn - Exloo - Buinen met in Buinen een optreden van Lucas & Gea
 

27 juli 2008

Assen stond dit weekend in het teken van het jaarlijks terugkerende Truckstarfestival. Maar liefst 3x traden Lucas & Gea op, o.a. op het podium van truckgigant Scania en zaterdagavond op het grote podium tijdens het Truckstar Artiestenfestival
 

24 juli 2008

De TV Oranje en Radio NL zomertour deed deze keer Appelscha aan. Naar schatting ca.3000 mensen kwamen op dit evenement af en genoten o.a. van Lucas & Gea.
 

22 juli 2008

Rondje Noord ( een RTV Noord programma) toert door de provincie en vervullen diverse opdrachten. Eén van die opdrachten was radio maken vanaf Camping Buitengewoon Groenhoff te Vriescheloo. Lucas & Gea werden gevraagd deze uitzending luister bij te zetten, en verleenden met alle plezier hun medewerking hieraan.
 

17 juli 2008

Hoogeveen heeft ook dit jaar weer hun traditionele pulledagen. Een grote jaarmarkt met tal van kraampjes en activiteiten. Ook vele artiesten komen voorbij dezer dagen. Afgelopen donderdag was het de beurt voor Lucas & Gea.
 

16 juli 2008

De Radio NL en TV Oranje zomertour was neergestreken op de Markt te Steenwijk. TV Oranje vierde hun 2 miljoenste aansluiting met meer dan 50 artiesten op het podium. Lucas & Gea traden om ca. 21.15 uur op voor een vol marktplein.
 

14 juli 2008

Maandag 14 juli j.l. waren Lucas & Gea live te bewonderen tijdens de jaarlijks terugkerende vakantiemarkt in Veendam. Met maar liefst 2x ons duo op het podium museumplein. Naast Lucas & Gea traden op : Kevin Paré, Lilian, Martin Zemering, het IJsselduo, DJ Robert Schuuring en de presentatie was in handen van DJ Peter Prummel. Het mooie weer zorgde voor een perfecte sfeer.
 

7 juli 2008

De Ommer Bissingh, een jaarlijks terug kerend evenement in de vakantieperiode. 7 juli was hiervoor de aftrap met de Radio Continu Roadshow. Lucas & Gea waren erbij.
 

5 juli 2008

De Radio Continu Roadshow komt deze zomer naar je toe. 5 Juli werd onstwedde aangedaan met diverse artiesten op het podium
 

25 juni 2008

Ook deze zomer komen Radio NL en TV Oranje naar je toe. Assen had de aftrap met o.a ons eigen Lucas & Gea.
 

21 juni 2008

Uitgaanscentrum Takens organiseerd deze zomer diverse zomerfeesten met diverse artiesten. Deze keer was het de beurt aan Lucas & Gea.
 

21 juni 2008

Na het grote succes van 2007, organiseerden Week in Week uit en RegioMagazine wederom een groot muziekfeest in Stadskanaal!
 

19 juni 2008

Feestweek in het Groningse Zuidbroek. Op de zogenaamde bonte avond tijdens deze week traden diverse artiesten op in de bomvolle feesttent. Zo ook Lucas & Gea, die deze avond uit handen van niemand minder dan de immens populaire Evert Baptist het eerste exemplaar ontvingen van de nieuwe Verzamelbox, Voor Alle fans.
 

14 juni 2008

Voor de 6e keer in successie organiseerde Radio Continu het Artiestenfestival in Tweede Exloërmond
 

31 mei 2008

Oosterhaar bruisde. oosterhaar gelegen in het Groningse Haren vierde hun 30e buurtfeest met diverse activiteiten de afgelopen week. Zaterdagavond was het de artiestenavond in een volle feesttent, met o.a. ons eigen Lucas & Gea.
 

31 mei 2008

30 en 31 Mei stond het Visserdorp Volendam in het teken van het Megapiratenfestijn. Deze festijnen hebben geen aankondiging meer nodig. Robert Gort van Volendam Music stuurde ons bijgaande fotos, waarvoor onze dank.
 

22 mei 2008

Op 22 en 23 Mei verbleven Lucas & Gea op het eiland Terschelling voor clipopnames van de nieuwe single; Vandaag laat ik me gaan. Opnames zijn gemaakt op diverse locaties met tevens in de hoofdrol: Tjitske Lettinga. Zij was de winnares van de vorig jaar die de door het duo uitgeschreven prijsvraag inzake een titel voor het laatste album: Lief en Leed Binnenkort zal de clip o.a. te zien zijn op TV Oranje.
 

17 mei 2008

Uitleg over de Megapiratenfestijn hebben jullie vast niet meer nodig. Lucas & Gea waren er dit jaar ook weer bij.
 

17 mei 2008

Hoogersmilde bestaat 375 Jaar, en ter ere hiervan een optreden van Lucas & Gea.
 

11 mei 2008

Feettent de Tip was het decor van een kleintje theatertour. Samen met de band Papa di Grazzi maaktten Lucas & Gea er een geweldig feest van.
 

10 mei 2008

De evenementenhal van Delfzijl was het decor van een Hollandse Muziekavond. Diverse artiesten van nederlandse bodem traden op waaronder ons eigen Lucas & Gea.
 

8 mei 2008

Het centrum van Groningen is zoals ieder jaar rond deze tijd omgetoverd tot een kermispaleis want de Meikermis is van start gegaan. Elk jaar veel attracties te vinden voor jong en oud. Het publiek vindt hier veelzijdige attracties verspreidt over diverse pleinen in de binnenstad van Groningen. Lucas & Gea mochten samen met Thomas Berge de Kermis openen middels eeen optreden bij een der attracties. Zo stond Collega Thomas om 19.00 uur op de Grote Markt en om 20.00 uur op de Vismarkt onze eigen Lucas & Gea. De beelden zeggen genoeg want het was één groot feest.
 

5 mei 2008

Lucas & Gea traden op tijdens het bevrijdingsfestival nabij het Groningse Stadspark. Via de digitale snelweg ontvingen we fotomateriaal van Frank Boonstra, waarvoor onze hartelijke dank.
 

3 mei 2008

Het vaarseizoen te Blokzijl werd dit jaar grandioos geopend met diverse artiesten waaronder Lucas & Gea. Jasper Mulder van JG Media maakte deze afbeeldingen en stuurde ze ons toe via de digitale snelweg. Waarvoor onze hartelijke dank. Meer foto\\\\\\\'s van dit evenementstaan ook op de nieuwssite www.regiosteenwijk.com
 

30 april 2008

Lucas & Gea gaven een spectaculair mini concert op het Museumplein te Veendam. E.e.a tijdens de vrijmarkt artiestenfestival waar tevens diverse collega artiesten te horen waren.
 

30 april 2008

Lucas & Gea traden op tijdens de Simone FM roadshow die op koninginnedag Klazienaveen aandeed.
 

25 april 2008

Theater het Kielzog werd aangedaan voor de allerlaatste voorstelling van de theatertour.
 

18 april 2008

De Smelt in Assen was ook dit jaar het decor van de jaarlijkse vriendenfeest van RTV Drenthe
 

17 april 2008

De Molenberg te Delfzijl werd aangedaan voor de zesde voorstelling van de Theatertour.
 

12 april 2008

De Roakeldaishal was het decor van een piratenfeest.
 

12 april 2008

Het megapiratenfestijn 2008 kende dit jaar zijn aftrap in het groningse Onstwedde.
 

4 april 2008

Theater de Klinker te Winschoten was het decor van de vijfde editie van de Theatertour van Lucas & Gea met de band Papa di Grazzi. In een uitverkocht theater klonken de nieuwe en oude hits van het duo als een klok. De sfeer was super, het geluid optimaal, en het duo als vanouds top. Deze avond werden er tevens opnames gemaakt voor een binnenkort te verschijnen videoclip. Hierover later meer. In de hal van de Klinker was tevens de auto te bewonderen waar u kans op maakt als u de single Laifde aanschaft. Zie voor dit laatste ons nieuw
 

4 april 2008

Piratenfeest in Ferwert
 

16 maart 2008

Lucas & Gea deden de studio aan van RZN Digitaal. www.rzndigitaal.nl het radio station van fanclubvoorzitter Robert. Dit helemaal in het teken van de release van de nieuwe single laifde. Een ludieke actie van de Firma Copyline te Veendam waarover meer te lezen valt in het nieuws. Lucas sprak hierover tijdens de live uitzending op RZN Digitaal, en gaven een aantal singles weg. Zie hiervoor de fotos van deze middag.
 

16 februari 2008

Martiniplaza te Groningen werd aangedaan voor de derde voorstelling van de Theatertour.
 

15 februari 2008

De Meenthe, het theater voor de Kop van Overijssel, Zuid-West Drenthe en Zuid-Friesland, te Steenwijk was het decor van de tweede voorstelling van de huidige theatertour.
 

8 februari 2008

Na een lange voorbereidingsperiode was het dan eindelijk zover. Een uitverkochte theater Geert Teis beleefde Vrijdag 8 Februari de premiére van de Theatertour, Met een lach door het leven. Lucas & Gea lieten samen met de band Papa di Grazzi iets veelzijdigs en unieks zien. Nieuwe en oude liedjes van het duo kwamen voorbij deze avond. Zelfs Lucas kroop als vanouds weer achter zijn keyboard. Ook diverse verkleedpartijen van zowel het duo als van de band Papa di Grazzi.
 

5 februari 2008

Lucas & Gea vierden Carnaval te Vinkel. In het Noorden waar het duo weg komt is Carnaval niet zo populair als in het zuiden des lands. Dat ze daar kunnen feestvieren ... moge duidelijk zijn gezien de fotos.
 

26 januari 2008

Een onvergetelijke, swingende avond in het uitgaanscentrum van De Smelt te Assen. In zaal Plaza Mexicana werd er genoten van een uitgebreid all-in arrangement met als hoogtepunt : Lucas & Gea!
 

19 januari 2008

Discotheek de Schutstal, onderdeel van Partycentrum Rendering te Vlagtwedde was het decor van de singlepresentatie van Lucas & Gea. Met trots werd de single \"Dat had ik nooit van jou verwacht\" gepresenteerd. Het was gezellig druk, mede ook door de gastoptredens van Burdy en het IJsselduo.
 

15 januari 2008

Eind December en begin Januari vertoefden Lucas & Gea op Gran Canaria voor een tweetal optredens in feestcafe het pleintje. Pieter Pereboom was er bij en stuurde via de digitale snelweg een aantal fotos, waarvoor onze hartelijke dank.
 

26 december 2007

Kerstshow in de Gouden Leeuw te Zuidlaren. Naast de band Jukebox traden Lucas & Gea op. Vanaf het begin tot het eind een super gezellige sfeer, en deed het publiek laaiend enthousiast mee op de muziek van het duo. Na afloop nam het duo nog ruim de tijd voor fotos en handtekeningen.
 

23 december 2007

Gea presenteerde als gast DJ bij internetradiostation www.rzndigitaal.nl het programma (G)oud en Nieuw samen met Robert. Best wel wat spanning in het begin, maar na een poosje verliep het allemaal vlotjes met Gea achter de knopjes.
 

10 december 2007

Dit jaar zendt RTV Noord voor de tiende keer Alle 50 Goud uit op oudjaarsdag. In deze lijst staan de beste vijftig liedjes aller tijden in het Nederlands of een streektaal volgens de luisteraars en kijkers van RTV Noord. De opnames waren in Cultureel centrum De Oosterpoort te Groningen. Lucas en Gea waren erbij. Uitzending dus op oudjaarsdag bij RTV Noord. (\'de fotos zijn niet van een geweldige kwaliteit omdat er nadrukkelijk verboden werd door RTV Noord om een flitser te gebruiken tijdens de opnames)
 

9 december 2007

Afgelopen zondag waren er opnames van de Regiotap op stap. Lucas en Gea waren erbij. De uitzending is komende zondag op TV te zien bij RTV Oost en/ of RTV Noord.
 

1 december 2007

Lucas en Gea traden op tijdens een feest georganiseerd door de groningse formatie, Design Midi Duo. Hierbij enkele fotos
 

27 november 2007

Onlangs traden Lucas & Gea op in het friese Holwerd. Hierbij enkele afbeeldingen van dit optreden
 

3 november 2007

Uitgaanscentrum de Klok te Ruinerwold was gekozen als locatie voor de presentatie van het nieuwe album Lief en Leed. Uit handen van fanclubvoorzitter Robert ( die tegenwoordig ook diskjockey is) ontvingen Lucas en Gea het eerste exemplaar. Het duo had voor Robert ook nog een verrassing in petto. Het album ligt vanaf 7 November in de winkel.
 

27 oktober 2007

De Gouden Leeuw te Zuidlaren werd weer eens aangedaan. Een van de populairste dancings in het Noorden van het land. Lucas & Gea kregen de sfeervolle zaal weer helemaal op zijn kop. 1e Kerstdag 2007 zal de Gouden Leeuw weer worden aangedaan, zie hiervoor onze agenda.
 

14 oktober 2007

Collega Jan Ottens presenteerde in Cafe de Grutter te Annen zijn nieuwe CD single. Een bomvol cafe was het decor van een gezellige middag. Diverse gastartiesten gaven acte de présence, zo ook Lucas & Gea.
 

22 september 2007

De voorlaatste Simone FM Roadshow van dit jaar. Altijd Gezellig, zeg maar. Tijdens het NK wielrennen te Hoogezand traden diverse artiesten op deze middag op de Simone FM Truck. Het weer was super,gezelligheid ten top. Lucas & Gea mochtten deze middag aftrappen. Op 4 Oktober a.s. in Musselkanaal (Gr.) is de laatste Simone FM Roadshow dit jaar, en ook wij zullen dan van de partij zijn. Wie weet zien we mekaar dan.
 

15 september 2007

De evenementenhal te Delfzijl was het decor van het Havenfeest 2007. Lucas & Gea trapten deze avond af met een spetterend optreden
 

15 september 2007

Lucas & Gea traden op tijdens een feest van Essent. Via de digitale snelweg ontvingen we fotobeelden van fanclubleden Jan & Ria Zegers, waarvoor onze hartelijke dank.
 

9 september 2007

De Woenselse Markt in Eindhoven was het decor voor TV opnames Hart voor Muziek. Veel publiek, zonnig en droog weer en een geweldige sfeer hebben vast gezorgd voor geslaagde opnames. Hart voor Muziek is te zien op 21 commerciele of regionale TV zenders. Kijk voor zender informatie op www.hartvoormuziek.nl
 

9 september 2007

Lucas & Gea traden op tijdens de Schuttersfeest in Delden.
 

25 augustus 2007

Gooitzen de Haan, oftewel de Stille Genieter organiseerde alweer de 28e artiestengala te Harkema. Sportpark de Bosk was het decor en menigeen ging uit zijn dak. Diverse artiesten traden deze avond op, zo ook onze Lucas & Gea.
 

20 augustus 2007

Duizenden belangstellenden togen naar het centrum van Dalen voor de zomertour van TV Oranje en Radio NL. Het was mooi weer en Dalen stroomde vol. Er waren allerlei optredens van o.a. Jannes, Rene Karst, Grad Damen, Bouke e.a. Ook Lucas en Gea traden er op. De horeca draaide een gouden dag en het publiek genoot. Een prachtige afsluiting van de zomeractiviteiten in Dalen waarmee Stichting Dalen Promotie het 35-jarig bestaan van de zomeravondmarkten vierde.
 

19 augustus 2007

Lucas & Gea fietsten voor een goed doel, en wel middels The Ride for the Roses. De 10e editie van dit evenement ging van start in Groningen. Het goede doel in deze was om geld te generen voor kankeronderzoek, en dat is enorm gelukt. De Ride for the Roses in Groningen heeft dit jaar namelijk alle records gebroken. De jaarlijkse fietstocht tegen kanker bracht 776.897 euro en 44 cent op. Lucas & Gea droegen hun steentje bij en fietsten 25 km mee op een tandem.
 

18 augustus 2007

Megapiratenfestijn te Balkbrug. Zoals vanouds enorm veel bezoekers, maar o zo beregezellig. Lucas & Gea waren ook weer van de partij. De foto\'s zijn door de vele rookontwikkeling en weinig licht in de tent niet echt optimaal, maar we wilden ze jullie niet onthouden.
 

15 augustus 2007

Afgelopen woensdagmiddag zijn deze jongens (14 stuks) bij ons thuis geweest vanwege een vrijgezellenfeestje..... Deze jongeman (noem maar geen naam) gaat vrijdag trouwen. Woensdag moest hij allerlei klusjes doen in roze bikini en ook de auto wassen van Gea. De rest keek vermakelijk toe onder genot van een flesje bier......
 

12 augustus 2007

Radio NL en TV Oranje komen naar je toe deze zomer, en Lucas & Gea zijn er diverse malen bij. Onderstaand foto`s van het optreden in Roden.
 

11 augustus 2007

Radio NL en TV Oranje komen naar je toe deze zomer, en Lucas & Gea zijn er diverse malen bij. Onderstaand foto`s van het optreden in Lemelerveld.
 

10 augustus 2007

Rondje Noord 2007, de zomertour van RTV Noord beleefde een grandioos slotfeest op de drafbaan in het Groningse Stadspark. ca. 10.000 mensen bezochten dit slotfeest en genoten van een keur van artiesten deze middag, waaronder het duo uit Groningen : Lucas & Gea.
 

6 augustus 2007

Veendam stond volledig op zijn kop tijdens de singlepresentatie van Onder die sterrenpracht. Velen waren naar Veendam gekomen voor een miniconcert en deze presentatie. Het mooie weer zorgde mede voor een geweldige sfeer. Een tweetal ondernemers (Hotel Parkzicht en Copyline) gaven in totaal 200 singles weg deze middag. Na afloop namen Lucas & Gea alle tijd voor hun fans voor foto en signeersessies.
 

4 augustus 2007

Assen stond het afgelopen weekend in het teken van het Truckstarfestival. Diverse artiesten traden op het TT Circuit op, waaronder Lucas & Gea. De toegestroomde menigte ging volledig uit hun dak.
 

4 augustus 2007

Collega Jan Warringa heeft een nieuwe bus, en wilde maar al te graag deze laten zien aan Lucas & Gea. Samen waren ze te gast bij Holland FM, een prachtgelegenheid voor foto`s te nemen.
 

4 augustus 2007

De Radio NL en TV Oranje zomertour werd weer aangedaan en deze keer was het bij de Haven in Sneek tijdens de sneekweek aldaar.
 

3 augustus 2007

Lucas & Gea promoten inmiddels volop hun nieuwe single Onder die Sterrenpracht bij de diverse radiostations. Zo waren ze onlangs al bij Radio Continu, RTV Drenthe en Simone FM. Vandaag werd omroep Fryslan en RTV Noord aangedaan. Van dit laatste bezoek vinden jullie onderstaand enkele foto`s. Het duo was te gast bij Karel Oosterhuis van de Muziekfabriek.
 

28 juli 2007

5 Jaar fanclub Lucas & Gea werd gevierd in de Rietzoom te Kropswolde. Groot feest met naast het duo gastoptredens van het IJsselduo (Drommels Gezellig) en aanstormend talent Kevin Paré (Spontaan van slag) Onze dank gaat uit naar iedereen die zijn medewerking heeft verleend aan dit feest
 

25 juli 2007

Radio NL en TV Oranje komen naar je toe deze zomer, en Lucas & Gea zijn er diverse malen bij. Onderstaand foto`s van het optreden in Appelscha.
 

18 juli 2007

Radio NL en TV Oranje komen naar je toe deze zomer, en Lucas & Gea zijn er diverse malen bij. Onderstaand foto`s van het optreden in Steenwijk.
 

14 juli 2007

De Simone FM Roadshow was neergestreken in het centrum van Veendam tijdens de spelerspresentatie van de plaatselijke BVO. Diverse artiesten traden er op, zo ook Lucas & Gea. Evert Baptist kondigde het duo aan. Veel publiek tijdens dit optreden. Leuke bijkomstigheid is dat op 6 Augustus Lucas & Gea weer op dit zelfde plein staan om hun nieuwe single te presenteren. Zie hiervoor onze agenda. Op die dag zullen een aantal plaatselijke ondernemers ca. 200 van deze singles gratis weggeven. Dus wie weet tot dan.
 

14 juli 2007

Ruim 2500 mensen waren getuige van een mega feest in Klazienaveen. Het weer zat mee en de sfeer was in 1 woord super. Zie hier de foto\'s en beleef het mee en voor nog meer foto\'s kijk op www.spbe.nl
 

8 juli 2007

Lucas & Gea waren te gast bij Havenstad FM. Havenstad FM is radio uit de regio voor de regio Appingedam en Delfzijl. Jaap Bakker vroeg ze het hemd van de live. En Jan Pieter Beuving maakte voor onze site de foto`s, waarvoor onze hartelijke dank.
 

7 juli 2007

Preston Palace te Almelo werd weer eens aangedaan. Lucas & Gea waren de hoofdact tijdens deze all-inclusive avond. Vele bekenden waren naar Almelo afgereisd om weer eens een glimp op te vangen van het duo.
 

6 juli 2007

Een feesttent achter de Postwagen in Tolbert was het decor van een Hollandse avond i.s.m. de Radio Continu Drive in show. Diverse artiesten traden deze avond op, zo ook ons eigen Lucas & Gea.
 

30 juni 2007

Lucas & Gea traden op een open podium op in het centrum van Havelte. e.e.a. ter gelegenheid van het 10 jarig bestaand van de C-1000 van Abe Brouwer aldaar. Het weer zat gelukkig mee en het was een groot feest met de klanken van Lucas & Gea.
 

23 juni 2007

In het kader van het 1150 jaar Sellingen werd er deze avond een grote feestavond georganiseerd. Ook Lucas & Gea waren van de partij en zetten de bomvolle tent weer volledig op zijn kop. Sellingen had deze avond tevens de live primeur van de gloednieuwe single die begin Augustus uit gaat komen. Over deze nieuwe single binnenkort meer informatie op onze website.
 

23 juni 2007

RadioNL en TVoranje organiseren deze zomer een zomertoer langs diverse plaatsen in Nederland. Franeker had de aftrap en een 10-tal artiesten traden deze middag op. Zo ook Lucas & Gea. Meer informatie over deze zomertoer kun je vinden op : www.radionl.fm of www.tvoranje.nl
 

16 juni 2007

Een groot piratenfeest in het Groningse Winsum ter ere van het 950 jarig bestaan van dit dorp, tijdens de zomerfeesten aldaar. Een bomvolle uitverkochtte feesttent was het decor van dit spektakel. Diverse artiesten traden op waaronder Lucas & Gea die als vanouds de tent weer helemaal op de kop kregen.
 

3 juni 2007

Artiesten zingen voor Marienkamp. Een prachtig initiatief voor de bewoners van deze zorginstelling. Diverse artiesten verleenden geheel belangeloos hun medewerking aan dit benefietconcert, die gepresenteerd werd door niemand minder dan Evert Baptist. Lucas & Gea waren er dit jaar bij, en speelden voor een heel dankbaar publiek en kijken terug op een zeer geslaagde middag. Meer foto`s van dit benefiet optreden kunnen jullie deze week nog bezichtigen op de website van de organisatie : www.azvm.nl
 

28 mei 2007

In een warm maar druk bezochte Bermuda Partyhouse in Ter Apel presenteerde de A-Sociale Evert Baptist zijn eigen : Evert Baptist Sjoo... Naast zijn grappen en grollen een super gezellige feestavond met diverse artiesten op het podium. Zo ook Lucas & Gea....zeg maar....
 

27 mei 2007

In een feesttent aan de Tip in Leek, werd op zaterdag in het Pinksterweekend het Pinkster Piraten Festijn georganiseerd door Sportcentrum Leek. Diverse artiesten traden op in een bomvolle feestent. Slotstuk deze avond ons eigen Lucas & Gea die als vanouds de tent weer op de kop kregen.
 

26 mei 2007

Hemmeltied, een programma van RTV Drenthe op locatie gepresenteerd door Harm Dijkstra en Hennie Kuijer. Iedere zaterdag van 10 tot 12 uur gezelligheid, in dorpshuizen, Cafeetjes of verenigingsgebouwtjes. Hemmeltied kwam vandaag vanaf camping Horstmannsbos in Gasselte. Muzikale gasten : Lucas & Gea. Naast diverse interviews 4x live zingen voor de radio verder dus die gezelligheid met koffie en koek, handtekeningen uitdelen en ja dat balletje gehakt na afloop he.
 

19 mei 2007

De Megapiratenfestijnen hebben geen introductie meer nodig lijkt me. Het begint een fenomeen te worden of is het misschien eigenlijk al wel. Borger werd deze keer wederom aangedaan, bekende grond voor het duo, een thuiswedstrijd ... zeg maar. Circa 10.000 mensen waren aanwezig. Niels Horstman van het magazine de piraat stuurde weer een aantal foto`s waarvoor onze hartelijke dank weer. Ben jij aanwezig geweest en ben je gekiekt ? of wil je meer foto`s van de show zien, surf dan even naar www.megapiratenfestijn.nl
 

16 mei 2007

In een feesttent aan het Spoordok in Musselkanaal werd de avond voor Hemelvaartsdag, het 6e Noordelijke Artiestenfestival gehouden. Er traden vele bekende Nederlandstalige artiesten op, waaronder onze eigen Lucas & Gea. Het 6e Noordelijke Artiestenfestival in de Feesttent te Musselkanaal trok vele bezoekers. Dit festival werd georganiseerd door de Stichting Lucky Joe en de opbrengst kwam geheel ten goede aan Kinderdagverblijf de Dolfijn te Stadskanaal. Een uitzinnige feestvreugde tijdens het optreden van Lucas & Gea, getuige de foto`s. Een optreden kost veel energie en nadien besloten Lucas & Gea nog even de maagjes te gaan vullen in een nabij gelegen shoarmatent gezamelijk met de crew.
 

5 mei 2007

Niels Horstman van www.depiraatderlagelanden.nl stuurde ons een aantal foto`s van het Megapiratenfestijn afgelopen zaterdag in Zelhem. Waarvoor onze hartelijke dank.
 

30 april 2007

De eerste van een lange reeks Simone FM Roadshows dit jaar. Het centrum van Klazienaveen was het decor. Een volle langestraat met een geweldige sfeer. De Simone FM roadshow is er dit jaar vaker, met zelfs een paar keer Lucas & Gea erbij. Welke data ? hou hiervoor onze agenda in de gaten.
 

29 april 2007

De Grote Markt in Groningen was het decor van koninginnenacht. Voor ons exact 3 jaar geleden dat we mochten optreden op het podium op deze locatie. Vele goeie herinneringen hebben we hieraan. Toen een optreden voor onze koningin. Het feest dit jaar was er niets minder om. Een volle Grote Markt, geweldig en ook nog eens vele bekende gezichten, super zeg. Na afloop nog een kleine CD presentatie in de Wijertbar te Groningen. Op www.wijertbar.nl staan ook foto`s van deze, of komen er binnenkort op.
 

27 april 2007

De Smelt in Assen was het decor van hun alom bekende swinging de Smelt. De hele avond Live Entertainment met diverse artiesten op het podium. Lucas & Gea waren deze keer weer van de partij en maakten er een groot feest van. Leuke bijkomstigheid is dat klokslag 12 uur de hele zaal Lang zal ze leven begon te zingen voor Lucas want die werd op dat moment weer een jaartje ouder.
 

22 april 2007

Mini Mega Piratenfestijn in zaal Pruim te Zevenhuizen (gr.) Diverse artiesten traden deze middag op met als slotact ons eigen Lucas & Gea. Sfeer zat er weer goed in, en de beentjes kwamen weer van de vloer. Tevens deze middag, mogelijke aanstormende talenten die meededen aan een talentenjacht.
 

15 april 2007

Het 45-jarig artiestenjubileum van Jan & Zwaan was er eentje om in te lijsten. Een hele gezellige middag in zaal Hofsteenge te Rolde. Diverse artiesten gaven kleur aan dit feest middels een optreden uit respect voor het duo Jan & Zwaan. Lucas & Gea ontbraken zeer zeker niet. De gezamelijke single ` Tranen heb ik gehuild ` werd natuurlijk gezongen en gepresenteerd. Hieronder een impressie van het optreden van Lucas & Gea. Op www.janenzwaan.nl staan meer foto`s van deze middag.
 

14 april 2007

De megatent van het megapiratenfestijn was neergestreken in Onstwedde. Via de digitale snelweg ontvingen we diverse foto`s van de welbekende tweeling Agnes en Marjan Koster. Enorm bedankt en dikke kus daarvoor.
 

13 april 2007

Diverse artiesten traden op in de Smelt te Assen tijdens het vriendenfeest van RTV Drenthe. Gezellig druk en de stemming zat er vanaf het begin al goed in. Ook Lucas & Gea zijn vrienden van RTV Drenthe en gaven een daverende show weg. Als slotstuk van hun optreden zongen ze samen met Jan & Zwaan de vandaag gelanceerde single Tranen heb ik gehuild.
 

9 april 2007

2e Paasdag, 9 April 2007 traden Lucas & Gea op tijdens het Piraten Toppersfestijn te Uffelte. In een feesttent naast Cafe Restaurant Frederikshaven traden vanaf 14.00 uur in de middag diverse grote namen uit dit genre op. Via de digitale snelweg ontvingen wij foto`s van Rien, Anne-Geert en Jasper, waarvoor onze hartelijke dank. Jasper heeft op zijn eigen website www.112meppel.com meer foto`s van dit festijn staan.
 

7 april 2007

De prachtige Hanzestad Kampen was het decor van Het Sailpiratenfeest 2007 tijdens het maritieme evenement Sail Kampen. De Feesttent aan het Van Heutszplein was bomvol. Diverse artiesten traden deze avond op en zorgden voor een uitstekende sfeer, zo ook ons eigen Lucas & Gea.
 

23 maart 2007

Uitgaanscentrum De Kruisweg te Marum (gr.) was het decor van een Hollandse Sfeeravond. Diverse Hollandstalige artiesten traden er op. Lucas & Gea als hekkensluiter van deze zeer druk bezochte gezellige avond.
 

22 maart 2007

22 maart 2007. TV Opnames bij het programma tijd voor 10 op de zender 10 (voorheen Talpa) Lucas, Gea en Robert (fanclub) zouden samen gaan ware het niet dat gea die dag last van haar blaas had en Lucas samen met Robert en een aantal fans er alleen voor stond. Geslaagde dag, en voor herhaling vatbaar. We proberen de uitzending binnenkort ook online te zetten voor diegene die het gemist hebben.
 

4 maart 2007

De Smelt in Assen was het decor voor TV opnames van het programma Muziek Festival. Lucas & Gea waren ook deze keer van de partij. Foto`s van het optreden kwamen onze kant op via fotograaf Johnny Sijmons, waarvoor onze dank. Gea had tevens haar jongste aanwinst meegebracht, Benji en toonde dit vol trots aan de fans na afloop van het optreden. Op welke zender de uitzendingen te zien zijn of wanneer op het internet verwijzen wij jullie graag naar de website www.muziek-festival.nl waarop tevens meer foto`s staan van deze middag.
 

3 maart 2007

Geen optreden deze keer, maar een passie van Gea. Gea steekt niet onder stoelen of banken haar liefde voor hondjes, en loopt er zo af en toe ook shows mee. Op 3 maart organiseerde de Noorder Kynologen Club haar 47e internationale tentoonstelling voor alle rassen met toekenning van het C.A.C. en het C.A.C.I.B. van de Federation Cynologique Internationale. Martiniplaza in Groningen was het decor, meer dan 2000 honden waren aanwezig in de plaza. Gea deed voor de eerste keer mee met haar Chihuahua Bonita, en werd maar liefst 4e in haar categorie met het predicaat zeer goed. Dochter Mariska liep in dezelfde klasse met Anna, en werd 3e. Onderlinge strijd tussen moeder en dochter dus, in het voordeel van Mariska. Overall winnaar van alle klasses van de Chihuahua`s was de vader van Bonita samen met fokker Harm. Dochter Mariska liep ook mee in de Shih Tzu, met Gea haar Vehron. Een eerste plaats in haar klasse was het resultaat en Mariska mocht mee doen aan de eindronde met alle rassen. Hier kwam ze niet door de voorselectie, maar al met al een prachtig resultaat.
 

19 februari 2007

Carnaval in Didam. Via de digitale snelweg kwamen er foto's binnen via Marian, waarvoor onze dank. Partycentrum Plok was het decor van dit Raozende feest.
 

17 februari 2007

Carnavalsweekend 2007. Op diverse plaatsen in het land wordt dit weekeinde carnaval gevierd en Lucas & Gea zijn graag geziene gasten bij die feesten. Het carnavalsweekend werd voor het duo afgetrapt bij Restaurant Bosgoed in Heeten. De meeste bezoekers waren uitgedost in carnavalskostuum en maakten er in het bomvolle Bosgoed er een daverend feest van.
 

3 februari 2007

Theaterpiraten on tour. Lucas & Gea traden op in het podium theater te Enschede. Via de digitale snelweg kwamen van dit optreden diverse foto`s binnen van Rien & Jannie. Waarvoor onze hartelijke dank.
 

28 januari 2007

Op 28 januari waren er opnames voor het TV programma Muziek Festival in Best. Via festivalfotograaf Dennis van der Sommen kwamen er een aantal foto`s onze kant op. waarvoor onze hartelijke dank. Muziek festval wordt trouwens in Maart opgenomen in de Smelt te Assen, zie hiervoor onze agenda.Wil jij dus een opname bijwonen ? klik dan op de link in onze agenda. Meer foto`s van Best zijn ook te zien op www.denniske.nl
 

16 januari 2007

Het kopje in dit fotoalbum doet vermoeden dat het hier om een nieuwe film van een geheim agent gaat, maar niets is minder waar. Het betreft hier een royaal optreden van Lucas & Gea tijdens de feestelijke heropeningsweek in het Holland Casino te Groningen. Het Holland Casino is namelijk helemaal verbouwd, en op dinsdag 16 Januari werd dit muzikaal bijgeluisterd door een aantal artiesten uit het noorden. Na afloop van het optreden was er nog een meet en greet, en schroomden sommige fans zich niet de microfoon ter hand te nemen nabij Bollie's Beenham stand.
 

13 januari 2007

Een Hollandse avond in Uitgaanscentrum Takens te Balkbrug. Een aantal artiesten traden deze avond op waaronder ons eigen Lucas & Gea.
 

31 december 2006

Lucas & Gea werden door Radio Continu gevraagd om op oudjaarsdag hun uitzending te voorzien van een gastpresentatie. Het duo las om 16.30 uur in de middag de binnengekomen verzoekjes voor, en deden dit maar al te graag.
 

30 december 2006

Radio NL in het Friese Sneek presenteerde in navolging van 2005 op 30 December 2006 hun Hollandse 100 lijst. Een lijst die door de luisteraars van Radio NL samengesteld is middels stemmen. Lucas & Gea stonden maar liefst 2x in deze lijst en werden dan ook uitgenodigd om te gast te zijn die dag in de studio.
 

27 december 2006

De Martiniplaza te Groningen was zoals ieder jaar omgetoverd in n groot circus, kermis en braderie. Op 27 December traden Lucas & Gea op tijdens dit spektakel. Hiernaast een impressie
 

11 november 2006

Het Buurhoes te Ten Boer was het decor van de albumpresentatie van de laatste cd Met een lach door het leven. Veel publiek was hierop afgekomen en namen Lucas & Gea na afloop ruimschoots de tijd voor een meet and greet.
 

7 november 2006

Lucas & Gea treden regelmatig op voor de Tros tijdens hun muziekfeesten op het plein. Zo ook tijdens dit spektakel te Enschede.
 

copyright        disclaimer        colofon
Webmaster        Maintenance by Robert-Design
Vlinder
  U heeft geen flash!